Apeks Biotech Ltd

Proizvodi i usluge

Prilagođeni ekstrakt

Ekstrakt Bacopin

Ekstrakt Bacopin

Ekstrakt Bacopin

Products Details

Apex Biotech Ltd je jedan od vodećih Kina bacopin ekstrakt proizvođači opremljena sa profesionalnim fabrika, dobrodošli na veliko jeftin bacopin izdvojite, izdvojite morinda officinalis, izdvoji prirodni bacopin, anthraquinone flavone u prahu, ekstrakt bacopin 10:1, ekstrakt korena morinda od nas.


Ekstrakt Bacopin (Morindae officinalis extract) se često koristi za povećanje seksualne snage u muškaraca i žena. Koristi se za impotenciju, prerane ejakulacije, bol u donjem nazad i kolena, i neplodnost. To koristi se i za žene za neplodnost i frigidnost. Pored toga, smatra se takođe da bude koristan za srce. I kao mnogi drugi tonik bilja, pokazalo se da bi bili efektivni u smanjenju visokog krvnog pritiska. To je jedan od najboljih tonics, s obzirom da je ne samo moćan, ali izuzetno dobro tolerancije. To se smatra kao glavne dugovečnost Herba i je redovni sastojak u Daoist formulacije.

Bacopin je standardizovani ekstrakt iz Bacopa monniera (20% Bacosides A & B) koja poboljšava funkciju синаптичких mozak. Bacosides vam pomogla da popravite oštećene neuroni dodavanjem mišića kinaze, proteini upleten u sintezi novi neurone zamijeniti stare. Osiromašeni Sinoptiиka aktivnost je samim tim u prethodno stanje, koji vodi ka jačanju memorije, uz istovremeno smanjenje anksioznosti u pod stresom pojedinaca.

Glavna funkcija prednosti ekstrakt Bacopin

Ekstrakt - Bacopin se često koristi za povećanje seksualne snage u muškaraca i žena.

-Bacopin ekstrakt se koristi za impotenciju, prerane ejakulacije, bol u donjem nazad i kolena, i neplodnost.

-Bacopin ekstrakt koristi se i za žene za neplodnost i frigidnost.

-Osim toga, ekstrakt bacopin i smatra se da biti koristan za srce.

- I, poput mnogih drugih tonik bilja, ekstrakt bacopin pokazalo se da bude efikasna u smanjenju visokog krvnog pritiska.

Ekstrakt - Bacopin je jedan od najboljih tonics, s obzirom da je ne samo moćan, ali izuzetno dobro tolerancije.

Ekstrakt - Bacopin se smatra da je glavni dugovečnost Herba i je redovni sastojak u daoist formulacije.

Primena Bacopin ekstrakt

Farmacija materijala
Dijetetski suplement sastojke
Biljnim dodacima
Hrane i pića aditiva

Dijetetski suplement sastojke
Biljnim dodacima
Hrane i pića aditiva


Hot Tags: bacopin biste izdvojili, ekstrakt officinalis morinda prirodne bacopin ekstrakt, prah anthraquinone flavone, bacopin ekstrakt 10:1, morinda koren ekstrakt, Kine, proizvođači, fabrika, 'veleprodaja', jeftino
Srodni proizvodi
Istraga
Istraga
Kontaktirajte nas
Adresa: Br.6 4 Zhangba Rd., Xian visoke tehnologije zona, Xian 710077, Kina.
Telefon: +86 (29) 8860 1330
Faks: +86(29) 8860 9131
E-pošta:info@apex-bio.com
Dom | О нама | Proizvodi i usluge | Новости | Знање | Kontrola kvaliteta | Kontaktirajte nas | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica