Apeks Biotech Ltd

Proizvodi i usluge

Knowledge
Dom > Знање > Sadržaj

Prednosti Milk Thistle ekstrakt

Source: | Updated: Nov 17, 2015

Some glavne prednosti Milk Thistle ekstrakt-silamarin i silybin

(1) jetre afinitet

Milk thistle pomaže sa opšte jetre problemima, uključujući žuticu (što je kada koža postane crno-bela/žuta), jetre bol i oticanje. Zasnovan na romanu "The jednu zemlju biljni Sourcebook", flavonoidima otkriveni u milk thistle semena dodati značajnog jetre ponovno generisanje i zaštitu kvalitete našli u drugim delovima milk thistle. Flavonoidima će imati duboke rezultate na imuni sistem organizma, stoga jačanje sposobnosti organizma da se odupre bolesti. Oni pomognu stabilizovati ćelijskim membranama i kontrolišete funkciju u ćeliju. Milk thistle je takođe trebalo da bude koristan za sledećih problema: akutni virusni hepatitis, metabolička bolest, konstantnim uporni hepatitis i ciroza jetre.

(2) rak

Istraživanju u biljku takođe ukazuje na taj silamarin u mleku thistle možda anti-kancer efekte. Ima jak antioksidativni kvalitete i dokazana inhibirati razvoj dojke, ljudski prostata i ćelije raka grlića materice u epruvetama. Više studije su potrebne da utvrdimo da li je herb je efikasna niti sigurno za pojedince sa ove vrste raka.

(3) visoki holesterol

Jedna životinja studija je otkrio taj silamarin (efektivan imanja u milk thistle) radila efikasno kao na holesterol-spustanje droge probucol, uz dodatnu prednost za znatno povećanje HDL holesterol. Potrebne su više studije u pojedinaca.

(4) kamen u žuči i žučnoj Kesi

Na silamarin gore pomenute tj unutar milk thistle podići žučne nesposobnost da se rastvori, koja podstiče njegovu cirkulaciju krvi. Kada je potrebno da biste izbegli ili popraviti kamen u žuči to može biti veoma korisno. Kamen u žuči je mnogo manje su šanse da obrazac kada žuči ima bolju cirkulaciju. Istraživači pokaže da je rutinska upotreba milk thistle može rezultirati zapažen opadanja nivoa holesterola je žučne.

(5) gojaznost

Vrlo malo ljudi je prepoznati funkciju jetre u debelom smanjenje. Poboljšanje funkcija jetre je često zanemaren skoro sve planove za gubitak težine. Jetra je značajan za preиiљжavanje krvi i metabolizing masti u telu. Kao i jetra je sposobnost da funkcija biti povećana za silamarin, debela mogu na kraju biti brže preraрuje. To znači da kao rezultat toga je mnogo lakše za sve nas da izgubite na težini.

(6) naše kože

Koža je organ od suštinskog značaja za čišćenje i najveće orgulje u sa psihom. Psorijaza je trebalo da se pojavi zbog postojanje određene toksine u naš krvotok. Ima par komada dokaza koji pokazuju rizik od psorijaze imaju potencijalnu vezu sa abnormalne funkcije jetre. Stoga, kao rezultat pomaže jetri, jedna od prednosti milk thistle-a jest naše kože da bude zdraviji kroz povećane funkcije jetre.

Apex je Milk thistle ekstrakt može da stane silamarin 80% i 90% silybin, i o primjenu milk thistle ekstrakt, vecinu vremena, to može se dodati u zdravstvene proizvode kao glavni biljni supplement.welcome da se obratite nam se, ako imate bilo kakvih pitanja o nam milk thistle izdvojite.

Par: Koje su razlike od HPLC, UV

Sledeći: ne

Istraga
Kontaktirajte nas
Adresa: Br.6 4 Zhangba Rd., Xian visoke tehnologije zona, Xian 710077, Kina.
Telefon: +86 (29) 8860 1330
Faks: +86(29) 8860 9131
E-pošta:info@apex-bio.com
Dom | О нама | Proizvodi i usluge | Новости | Знање | Kontrola kvaliteta | Kontaktirajte nas | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica