Apeks Biotech Ltd

Proizvodi i usluge

Knowledge
Dom > Знање > Sadržaj

Cimet ekstrakt-jedan odličan biljni sastojak za promociju zdravih glukoze

Source:Smart-publikacije | Updated: Jul 22, 2016

U acient istoriji Kine, cimet je pomenut u onf od najranijih na kineskom botantical medicine. Neki uobičajeni obrasci su ulje i prah. I Cinnamonand #39; s sirove origion uključuje: Guangxi, Guangdong, junani, itd.

Eterična ulja u cimet rade prirodno da podržava funkciju zdravih insulina i kao pomoć pri održavanju metaboličkih funkcija. Uglavnom, ovo ulje može biti applicated u Spice proizvoda, Foodandamp; dodatak i Lična higijena hemijskih proizvoda.

O izdvojite cimet u prahu, ovaj moćan ekstrakt isporučuje pouzdan prirodna podrška za zdrave insulina funkcija.

Richard Anderson i njegov tim u nas ministarstvo poljoprivrede je ljudska ishrana istraživačkom centru u Beltsville, Maryland, otkrili naučne dokaze koji demonstrira kako cimet služi kao važan antioksidant,

i koristan u prevenciji i kontrola glukoze netolerancije i dijabetes.

Cimet sadrži na bazi vode polyphenol složenice zove MHCP (methylhydroxy chalcone polimer), koji je delimično odgovoran za svoje zdravstveno osiguranje. U neobjavljenim epruvete eksperimente, istraživači su našli da MHCP imitira insulin, aktivira receptori, i radi sinergično insulina u ćelijama. Kada miševi su data MHCP, njihov nivo glukoze drastično pao.

Onda, da vidim kako bi to deluje na ljude, Alam Khan, koji je bio postdoktorskim u laboratoriji Anderson, organizovane studija u Pakistanu. Volonteri sa tipom II dijabetes je dat jedan, tri ili šest grama cimeta u prahu dnevno u kapsulama posle jela.

Sve je odgovorio za par nedelja, sa nivoa šećera u krvi koje su bile u proseku 20% manje nego Kontrolna grupa. Neki čak i postiže nivoa šećera u krvi normalan. Šećer u krvi je počeo zmarci ponovo nakon što je za dijabetičare je prestala da uzimam cimet.

"Istraživači su utvrdili da je cimet je pokrenulo sposobnost masnih ćelija u dijabetičar pojedincima da reaguje na insulin, a to je takođe pojačala uklanjanje glukoze."

Cimet ima dodatne pogodnosti. Takođe je smanjio krv nivo masti i "lošeg" holesterola, koji je takođe delimično kontrolišu insulina. I u epruveti eksperimente, to neutralisala slobodnih radikala, koji su povišeni u dijabetičare.

Koji aktivni sastojci su našli?

Anderson je tim je pronašao da je da je cimet sadrži antioksidanata naziva polifenola to povećanje nivoa tri ključna proteina. Tih proteina su važni u signalizaciju insulina, glukoza transporta i zapaljive odgovor. U drugom studiju,

Naučnici pod istragom Cimetne hemije i našao taj proanthocyanidin – vrsta polyphenol — možda insulina kao svojstva.

"Istraživači su zaključili da je cimet možda vredne kandidat za novi lek protiv dijabetiиar."

Pored toga, grupa na univerzitetu Calgary, Kanada, našao da phenolic kiseline, koji je glavna komponenta cimeta biste izdvojili, snižava nivo glukoze krvi od strane poboljšanje transporta glukoze. Istraživači su zaključili da je cimet da vredne kandidat za novi lek protiv dijabetiиar.

Šta treba da tražim kod je dodatak za cimet?

Većina proizvodi sadrže samo na bazi vode cimet ekstrakt, nije važno rastvorljiv u mastima cimet komponente. Važno je da se dodatak koji pruža pun spektar Cimetne aktivni phytochemicals, uključujući i na bazi vode i važno rastvorljiv u mastima jedinjenja, uključujući cinnamaldehyde.

Zašto da uzmem cimet ekstrakt dodatak kada možete dodati zaиin moju hranu?

Dobra vest je da ne morate pojesti preopterećene masti sa cimetom ili pitu od jabuka, da li ovo dnevni dosta neverovatno spice.

I dok je sprinkling cimeta na tost ili pahuljice ujutro, pomoći će podrška zdrave krvi nivo glukoze, uzimanje pun spektar ekstrakt će vam omogućiti da se sve potencijalne koristi od cimeta u obliku koncentrovane, lako da zauzme.

Editorand #39; s Napomena:

Prirodnog zdravlja rešenja koji je opisan u ovom članku su dostupni kroz mnoge on-line prodavaca, uključujući i one navedene ispod.

Klikom na ove veze da ti pomogne da istraživanje važno alternativne medicine koje pružamo.

Posjetite NutriStand – ishrana kioska od coveka dodatak za zasnovanog na nauci dodaci ishrani!

Posjeta međunarodnom Antiaging-sistemi za teško naći terapije. Oni su specijalizovani za Tomorrowand #39; s tretmani danas?.

Posjetite www.amazon.com – odličan način da pronađete konkurentne dogovore na suplementi nudi više različitih proizvođača.

Posjetite VitaE8 - Ultimate Vitamin E – da biste saznali više o značaju punog spektra vitamin E suplementi.

Ovaj članak nije predviđeno da ustanovi problem, tretirati, lek ili sprečavanje bilo koja bolest. Uvek se konsultujemo sa lekar pre nego što je program za dodatak ishrani.


Istraga
Kontaktirajte nas
Adresa: Br.6 4 Zhangba Rd., Xian visoke tehnologije zona, Xian 710077, Kina.
Telefon: +86 (29) 8860 1330
Faks: +86(29) 8860 9131
E-pošta:info@apex-bio.com
Dom | О нама | Proizvodi i usluge | Новости | Знање | Kontrola kvaliteta | Kontaktirajte nas | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica