Apeks Biotech Ltd

Proizvodi i usluge

Knowledge
Dom > Знање > Sadržaj

Izdvojite neke zdravstvene prednosti glog list

Source:sfgate | Updated: Aug 22, 2016

Glog ekstrakt

Uobičajena imena: glog engleski glog, harthorne, Hav, hawthorne

Latinski naziv: Crataegus laevigata (poznat i kao Crataegus oxyacantha), Crataegus monogyna

Glog je cvjetanja, bodljikavi grm ili malo drvo za rose porodicu. Vrsta glog ovde razmatrane u severnom evropskim regionima i rastu u celom svetu.

Istorijski gledano, glog voće se koristi za bolesti srca od prvog veka. Koristio je i za probleme za varenje i bubrega. U poslednje vreme, glog list i cvet se koriste kao Narodni ili tradicionalne pravne lekove za otkazivanje srca, slabost mišića srca koji sprečava da srce ne pumpa dovoljno krvi ostatku tela, što može dovesti do umora i ograničenje fizičke aktivnosti. Glog se koristi i za druge srce uslova, uključujući simptomi ishemijske bolesti (kao što je angina).

Glog list i cvet se koriste da bi tečni ekstrate, obično sa vodom i alkoholom. Suva ekstrate mogu se staviti u kapsule i tablete.

Neke glavne zdravstvene prednosti izdvojite glog list

Antioksidanata

Glog sadrži brojne flavonoid jedinjenja, koja može biti korisna za lečenju i prevenciji kardiovaskularne bolesti, navodi se u medicinski centar Univerziteta u Merilendu. Preciznije, može se pohvaliti sa visokim nivoom quercetin i oligomeric proanthocyanidins, ili OPCs, koji je neutralisati slobodnih radikala koji mogu oštetiti ćelije i promoviše arterijski kamenac formacija, ili atherogenesis. Laboratorijska životinja studija objavljena u martu 2011 godine izdanju andquot; Kina žurnal kineski Materia Medicaandquot; našao da je 4 nedelje od glog dopunjavanje izazvalo promene koje je predvodio autora da zaključi taj andquot bobica glog; mogao inhibitandquot; atherogenesis. Dodatne studije su potrebne da biste potvrdili ovi preliminarni rezultati.

Iznenadnog zastoja srca

Glog se koristi uspješno prema blagu do umerenu kongestivne srcane u nekoliko pouzdan studije, prema New York univerzitetu Langone medicinski centar. Pregled 10 prethodno objavljene studije koje su se pojavile u januaru 2008 izdanju andquot; Cochrane bazu podataka o sistematski Reviewsandquot; pronaći tog glog dopunjavanje zajedno sa potrošnjom kiseonika smanjenje konvencionalni tretman i povećanim vežba tolerancije značajno. Učesnici studije je takođe prijavila manje oteћano disanje i umor sa glog dopunjavanje. Istraživači zaključili da taj glog pokazuje potencijal za znatnu prednost u liječenju hroničnih otkazivanje srca.

Holesterol

Glog, snižava holesterol efekata su moguće zbog herband #39; s sposobnost da poveća liverand #39; s apsorpcija low-density lipoprotein, ili LDL holesterol, smatra R. Watson, kolega urednik knjige, andquot; Botaničku medicinu u kliničke Practice.andquot; Laboratorijska životinja studija objavljena u julu 2012 broju naloga, andquot; BMC komplementarnu i alternativnu medicinu, andquot; našao da ostavlja dopunjavanje sa glog i cveće znatno smanjen nivo holesterola. Dodatne studije su potrebne da biste potvrdili ovi preliminarni rezultati.


Razmatranja u vezi sa

Nuspojava glog mogu da uključuju osip, mučnina, glavobolja, lupanje srca i vrtoglavica. Visoke doze može da izazove niskog pritiska ili nepravilno srce. Glog možete da poboljša efikasnost leka za srce i ometa druge. Obratite se doktorici pre nego što preduzmete glog postupati sa zdravstveno stanje. Pored toga, dok ti uzimaju glog, izbegavajte da uzimate druge biljke koje utiču na rad srca, kao što je cola, ginger, drugar ili shepherdand #39; s torbicu. Trudna i starački žene i deca ispod 12 godina, ne treba da glog.


Reference

http://healthyeating.sfgate.com/Health-benefits-Hawthorn-Extract-5211.HTML

https://nccih.nih.gov/Health/Hawthorn


Istraga
Kontaktirajte nas
Adresa: Br.6 4 Zhangba Rd., Xian visoke tehnologije zona, Xian 710077, Kina.
Telefon: +86 (29) 8860 1330
Faks: +86(29) 8860 9131
E-pošta:info@apex-bio.com
Dom | О нама | Proizvodi i usluge | Новости | Знање | Kontrola kvaliteta | Kontaktirajte nas | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica